NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Anti-aging sessie: train jezelf mooi

In deze tijd van photoshop en botox wil ik dolgraag een tegenbeweging maken en vrouwen met trots hun leeftijd laten dragen terwijl ze er "natuurlijk mooi" uitzien. Helaas lukt dat moeilijk met alleen maar uitwendige schoonheidsverzorging ...

De huid komt steeds meer onder druk te staan door alle invloeden van buitenaf en van binnenuit, zoals stress, roken, alcohol, slaaptekort, overgewicht, te weinig beweging en ongezond eten. Het is daarom minstens zo belangrijk om ook aan inwendige schoonheidsverzorging te doen!

Sinds een jaar of 8 heb ik onophoudelijk informatie verzameld, trainingen gevolgd en gelezen over alles rondom gezondheid en anti-aging. Zo heb ik de Wim Hof (“the Iceman”) instructeursopleiding en een intensieve yogaopleiding gevolgd. Door dit alles te combineren ben ik ervan overtuigd geraakt dat het naast open deuren als voldoende beweging en gezond eten, ook erg belangrijk is om terug te gaan naar je basis met:

  • ademhaling,
  • meditatie,
  • yoga en
  • koude…

Dit heb ik in de vorm van een aantal oefeningen samengebracht in een training. Deze training geef ik op individuele basis of in groepjes van maximaal 4 personen, om u voldoende intensief te kunnen begeleiden met de oefeningen en u op weg te helpen dit met regelmaat te gaan doen.

In de training leert u heel gericht een aantal korte, krachtige en doeltreffende oefeningen die makkelijk in uw dagelijkse leven in te passen zijn. U gaat naar huis met een syllabus waarin het hele verhaal onderbouwd staat beschreven. Dit is aangevuld met internetsites en YouTube filmpjes ter ondersteuning. U krijgt ook een beproefd ochtend- en avondschema waarmee u thuis aan de slag gaat.

De training helpt u terug te komen naar uw eigen lichaam, uw basis. Daardoor belandt u vanzelf in het nu, u zult veel beter kunnen focussen, waardoor uw energie niet meer versplintert en er dus genoeg overblijft voor de stelpost van ons lichaam: de huid!!

<< Terug

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysée - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl