NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Ook voor de man!

Waarom zou jij als man een schoonheidsbehandeling willen?

Dat is toch voor vrouwen? Maar als man wil je er toch ook goed uitzien, voor jezelf, voor je partner en de rest van de wereld? De gezichtshuid is voor de man minstens zo belangrijk als voor de vrouw. Je huid heeft meer te leiden, denk eens aan het scheren iedere dag, de ph waarde wordt keer op keer aangetast, een man maakt vaak geen gebruik van een dagverzorging om de huid te voeden en te beschermen. Het is daarom niet raar dat vanaf het 40ste levensjaar de huid er al oud(er) uitziet en dat is helemaal niet nodig. Waarom doet het gros van de mannen dan helemaal niets aan huidverzorging? Eigenlijk raar.

Speciale mannenbehandeling: Kort en Krachtig (ongeveer 30 minuten)

Een behandeling als microdermabrasie kan de mannenhuid enorm goed doen, de huid wordt schoon, glad, krijgt een mooie teint, oude plekjes en fijne rimpeltjes vervagen (€ 65). In combinatie met de Collagen Booster (€ 15,- extra) een ware oppepper met direkt resultaat. Het licht van de collageen booster versterkt het verkregen resultaat, laat nog meer collageen aanmaken en is een heerlijk ontspanningsmoment gedurende 15 minuten waarbij je als gratis extraatje nog wat feelgood hormonen aanmaakt zoals dopamine, serotonine en melatonine.

Wanneer?

Dit hoeft echt niet iedere 6 weken te gebeuren, eenmaal per kwartaal rondom de seizoenswisseling geeft vaak al een prima verbetering. De huid wordt gladder, minder droog en trekkerig, talg hoopt zich minder op, de poriestructuur wordt fijner, de collageenproductie wordt gestimuleerd, kortom het totale huidbeeld verbetert. Bovendien kan ik jou een handreiking geven hoe de huid te verzorgen met producten,met tips en trucs voor thuis.

Hoe lang duurt het?

Bovenstaande combinatie neemt ongeveer 45 minuten van je tijd en kost € 80,-..

Ben ik gelijk toonbaar?

Ja en meer dan dat, je ziet er gelijk super goed uit.

Wil jij ook een beetje tijd investeren in jouw huid? Maak dan snel een afspraak, je bent van harte welkom in mijn praktijk. Normaal gesproken werk ik overdag op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 8.15 uur, plus de maandagavond.

<< Terug

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl