NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat
Soft Laser L3

Wilt u 10 jaar jonger lijken?
Niet alleen rimpels zijn verleden tijd, ook wallen onder de ogen, verslapte oogleden, onderkinnen en verslapt kaakcontour kunnen nu worden aangepakt zonder operatie. Dit alles met een spectaculair nieuw apparaat: de L3 laser. L3 staat voor Lift / Light / Lase.

De L3 laser wordt ook wel een non invasive laser genoemd (NIL). Dit betekent dat de behandeling 100% veilig is, geheel pijnloos (zelfs licht relaxerend) uitgevoerd kan worden bij alle huidtypes en huidskleuren. De L3 werkt op de stofwisseling van de cel. Afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd waardoor de functie van de cel tot 70 procent verbetert. En dat komt alle huidfuncties ten goede, met als gevolg een strakkere en steviger huid. Oogleden kunnen eveneens met de L3 worden gelift en vochtwallen verminderen aanzienlijk.

Een kuur van tien behandelingen, twee keer per week, zorgt uiteindelijk voor zeer langaanhoudende resultaten maar zelfs na één behandeling is er duidelijke verbetering zichtbaar. De behandeling voelt als een aangename massage en verrassend is dat de golflengte van dit laserlicht voor het menselijk oog niet zichtbaar is. Je ziet het niet, je voelt het niet en het werkt des te beter...Wonderlicht!


Resultaat
  • direct zichtbaar resultaat
  • lang aanhoudend
  • pijnloos
  • veilig en risicoloos
  • voor alle huidtypen en Ėkleuren
  • geen operatieve ingreep

Voor wie is de revolutionaire L3 behandeling?
Voor iedereen die de huid wil verstevigen, liften of draineren. Het is uitermate geschikt voor de behandeling van: hangende oogleden, vochtwallen, verslapte gelaatscontouren.

De werking van de L3
Door licht, met één specifieke golflengte, op de huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling binnen de cellen opnieuw geactiveerd. Indien dit meerdere keren wordt herhaald volgens vastgelegde methodes zal het celmetabolisme zich herstellen en als gevolg hiervan wordt de huid voor langere tijd gerevitaliseerd. Voor langdurige resultaten wordt een kuur geadviseerd van 10 behandelingen (behandelfrequentie: 2x per week). Er kan ook met losse behandelingen gewerkt worden; het resultaat is ook dan goed te zien maar houdt minder lang aan.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend informatief gesprek. Het doel van dit gesprek is om te bepalen wat uw wensen zijn, wat u voor en na de behandeling moet doen, hoeveel behandeltijd nodig is en daarmee wat het gaat kosten.

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl