NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Permanent verwijderen overtollige haargroei - meer informatie

Welke resultaten kunt u verwachten?

Het resultaat is werkelijk verbluffend en bovendien permanent. De diodelaser heeft van de Amerikaanse “Food & Drug Administration” organisatie toestemming om de term “permanente haarreductie” te voeren, omdat klinisch onderzoek de gunstige werking op de lange termijn heeft aangetoond. Zowel het gezicht als borst en buik, billen, benen, rug, oksels en bikinilijnen kunnen succesvol worden onthaard.

Graag wil ik u er nog wel op wijzen dat het definitief ontharen niet alleen een kwestie is van een goed apparaat (zoals de laser waar ik mee werk) maar ook van de vaardigheid en ervaring van de behandelaar. Naast jarenlange ervaring met eerst electrisch ontharen en daarna laserontharing ben ik ook in het bezit ben van het specialisatiediploma Ontharingstechnieken van de Anbos.

Hoe werkt de laserontharing?
Een haar heeft een cyclus van drie fasen;
1. de groeifase
2. de rustfase
3. de uitval-fase

Het laserlicht met een speciale golflengte werkt primair op het pigment in het haar. Het pigment absorbeert al het licht en zet dit om in warmte, waarmee de haarwortel definitief wordt vernietigd. Tegelijkertijd is de kop van de laser gekoeld tot 4ļC, zodat de warmte bij het verlaten van de haarwortel direct wordt teruggebracht naar de temperatuur van de omliggende huid. Alleen van de haren in de groeifase wordt de haarwortel effectief vernietigd. Daarom zijn er 4 tot 5 behandelingen nodig voor een permanent resultaat. Voorwaarde is, dat het haar enig pigment bevat. Laserontharen is niet mogelijk bij grijs en heel blond haar.

Laserontharen is volledig veilig. Slechts in uitzonderlijke gevallen kunnen er lichte pigment- verschuivingen ontstaan in de huid, welke overigens altijd weer herstellen. Dit treedt meestal op indien de huid door de zon of zonnebank is gekleurd. Daarom mag men tot 5 weken voor en na de behandeling met de behandelde huid niet in de volle zon. Met de diodelaser kunnen ook donkere huidtypen, waaronder negroïde huidtypen, prima worden behandeld.

De enige "vijand" die we hebben zijn onze hormonen. Onder invloed van hormonen kunnen donshaartjes namelijk weer uitgroeien tot volwassen haren, die vervolgens weer verwijderd moeten worden.

Na de klantervaringen vindt u nog adviezen voorafgaand aan en volgend op de behandeling.

Voor de data voor laserontharing, klik hier.

Een kleine impressie

Om een zo compleet mogelijk beeld te geven van deze behandeling kunt u hier een filmpje bekijken.

Klantervaring 1

"Sinds een tijd ben ik bij Manon in behandeling voor het permanent verwijderen van haartjes. Na enig onderzoek op sites kwam ik bij Manon terecht, omdat de informatie duidelijk en helder was. Na een intake-gesprek zijn we aan de slag gegaan. Ik moet toegeven, vooral in het begin is het gevoelig. Dat verschilt per persoon, maar Manon houdt daar goed rekening mee. Wanneer de behandeling vordert wordt het steeds minder pijnlijk, omdat er minder haartjes aanwezig zijn. Na elke behandeling zie je resultaat, waardoor ik gemotiveerd was om een aantal keer terug te komen. Ik ben heel tevreden over het resultaat en heb na mijn benen, armen en liezen ook besloten om mijn oksels te laten doen. Denk je aan een laserbehandeling? Dan raad ik je zeker Elysée aan om drie redenen. Ten eerste: Manon is eerlijk. Ze vertelt je precies wat je wel en niet kan verwachten en wat je wel en niet na de behandeling moet doen met je behandelde huid. Dat geeft vertrouwen. Ten tweede: Manon zorgt voor een prettige sfeer, ze neemt de tijd en let goed op hoe je je voelt tijdens de behandeling. En als laatste: het resultaat is goed. "

Nathalie

Klantervaring 2

"Mijn ervaringen met een laserbehandeling
Ik heb voor ik aan deze behandeling begon eerst naar ervaring van anderen gezocht. Helaas waren deze maar schaars te vinden. Met dit stukje hoop ik anderen te helpen. Voor de eerste behandeling was ik erg zenuwachtig. Ik heb de informatie die ik heb gehad bij de eerste afspraak meerdere keren doorgelezen. Je kunt daar heel veel uit halen maar toch blijft het wel eng. Voor je naar de schoonheidssalon gaat moet je eerst het gebied wat behandeld wordt scheren. Dit kan de avond van te voren al. Dat heb ik gedaan. Het idee was voor mij wel raar omdat ik nog nooit had geschoren alleen geharst.

Bij binnenkomst word je al een beetje op je gemak gesteld. Je gegevens worden nog even gecontroleerd en daarna kun je beginnen. Voor er begonnen wordt word je eerst even uitgelegd dat het apparaat niet warm wordt en dat het een groot kopje is enz. Dit hielp me wel om te ontspannen. Daarna word er met een aantal keer laseren gekeken hoe hoog het apparaat ingesteld moet worden. Voor er gelaserd wordt tellen ze eerst even af. Ook dit helpt je om te ontspannen. Heel vaak wordt er gezegd dat het pijn doet. Dit is voor iedereen natuurlijk verschillend maar persoonlijk vond ik het echt niet zeer doen. Je hebt een vierkant laserblokje wat over je huid gaat. Midden in dat laserblokje werd elke keer een touwtje tegen je huid geslagen. Een soort tikje eigenlijk. Op sommige plekje voelde ik helemaal niets daar werd het alleen een beetje warm. Voor je het weet is de behandeling al afgelopen. Het ging echt heel snel. Na de behandeling wordt je gezicht nog even lekker ingesmeerd met een koelende gel.

Om heel eerlijk te zijn is het echt niet eng en is het niet pijnlijk voor mij. Als ik dit eerder had geweten had ik het al veel eerder gedaan."

Klantervaring 3

"Mijn ervaring sinds september 2008
Hallo, ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben een vrouw, een begin vijftiger en vanaf dat ik mij kan herinneren gesierd met een weelderige bos donker haar. En ja, ook op plaatsen waar ik ze liever niet zie. Het gebruik van pincet, harsen, scheren, epilady, enzovoort is mij daardoor niet vreemd. Behalve de onsierlijke vrouwelijke haargroei had ik ook nog eens hinder van lastige bijkomende verschijnselen als ingroeiend haar, ontstekingen, rode en branderige huid. Waarschijnlijk begrijpelijk dat ik veel uurtjes besteedde aan de verzorging c.q. behandelen van mijn huid.

Op internet ben ik gaan zoeken naar een oplossing. Daar vond ik het permanente onharen, namelijk het laseren. De hoogte van de prijs hield mij nog geruime tijd tegen om werkelijke stappen te ondernemen. Nu bijna een half jaar geleden zag ik een piepkleine advertentie in de krant van schoonheidsinstituut Elysee. Ik heb er drie keer over gedaan voordat ik telefonisch in durfde te spreken. Even later werd ik teruggebeld door Manon van Nielen en ook heel goed ontvangen in haar salon. Manon vertelde mij alles wat ik weten wilde en zelfs de prijs viel mij mee. Had ik daar nu zo lang over getwijfeld?

Maar nu de eerste behandeling, deze vond plaats op achterzijde bovenbenen en schaamstreek. Deze was pijnlijk als ook de tweede, dit zal ik niet ontkennen. Maar daar tegenover staat dat dit maar ongeveer een half uurtje is. Hierna had ik al duidelijk verminderde haargroei in tussen liggende weken van de behandelingen. Nu bijna 5 behandelingen verder denk ik er ook over om mijn oksel definitief te laten laseren. Ik weet dat het weer even pijnlijk zal zijn maar de vreugde van ontharen, ingroeiend haar, ontstekingen en jeukerige huid zullen mij dan vreemd zijn. "

Lia

Behandeladviezen voor laserbehandeling tegen overbeharing

1. Voorafgaand aan de laserbehandeling

Vanaf zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling niet meer zonnen of onder de zonnebank, dit ter voorkoming van onnodig risico op pigmentverschuivingen.

Vanaf zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling de haren niet meer verwijderen met hars, Epilady of d.m.v. plukken. Voor de behandeling is het noodzakelijk dat de haareinden aanwezig zijn in de haarwortel. Scheren of knippen mag wel evenals het gebruik van ontharingscrème.

De dag van de behandeling of de dag ervoor het haar glad afscheren, tenzij door de behandelaar anders opgegeven.

Op de behandeldag het gebied dat onthaard moet worden vrij houden van make-up of andere cosmetica. Of vermeld dat u make-up hebt gebruikt.

2. Direct na de behandeling

De eerste uren na de behandeling de huid zoveel mogelijk ontzien. Koelen mag en het aanbrengen van Aloë Vera is toegestaan om de huid te koelen en om het eventueel voorkomende branderig gevoel tegen te gaan.

Na de behandeling niet zwemmen of naar de sauna. De huid moet eerst tot rust komen.

Veel water drinken. Dit helpt het lymfesysteem om de vernietigde haarfollikels op te ruimen.

Nooit krabben of wrijven, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen.

3. De periode tussen de behandelingen

Nieuwe haargroei mag niet door middel van epileren worden verwijderd. Dus niet harsen, plukken of Epilady gebruiken. Wel mogen de haren worden afgeschoren, geknipt of met behulp van ontharingscrème worden verwijderd. Dit laatste pas na 2 weken.

Niet in de zon of onder de zonnebank. De huid moet de natuurlijke kleur behouden, zodat het risico op tijdelijke pigmentverschuivingen wordt beperkt.

Bij ontharen van de benen kan de dagen na de behandeling, als de huid tot rust is gekomen, eventueel met een scrubmiddel de haarresten worden verwijderd. Dit helpt goed tegen de eventuele jeuk. Nooit krabben!

4. De eerste 6 weken na de laatste behandeling

Vermijd zoveel als mogelijk overmatige zonneschijn op het behandelde gebied. Dit ter voorkoming van onnodige tijdelijke pigmentverschuivingen. Gebruik eventueel een sun block met hoge beschermingsfactor.

<< Terug

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl