NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Introductie schoonheidsinstituut Elysée - meer informatie

In mijn visie wordt een optimale huidconditie niet alleen verkregen door anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten, maar is ook uw levensstijl van grote invloed. Denkt u hierbij aan zaken als uw voedingsgewoonten, beweging, roken, slaapgedrag en stressniveau. In het intake-gesprek nemen we uw (huidige en gewenste) huidconditie en levensstijl samen door en stellen een behandelplan op. Gedurende het behandeltraject krijgt u als klant gratis beauty- en life-style coaching.

Door een behandeling altijd te beginnen met een gesprek over de leefstijl tot nu toe en deze informatie te combineren met de huidige looks en gezondheidssituatie van de klant op dit moment, heb ik al jaren een uitzonderlijke positie gehad om te zien wat de best werkende tips en trucs zijn op het gebied van anti-aging.

Voor anti-aging hanteer ik de modernste technieken. Op de website zijn deze gesplitst in behandelingen waarbij wel of niet naalden worden gebruikt. In het eerste geval worden dus door prikjes in de huid bijvoorbeeld werkstoffen ingebracht. De anti-aging behandelingen staan niet op zichzelf, maar zijn onderdeel van het concept van de Natural Make-over, waarbij u de behandelingen in mijn instituut zelf thuis versterkt met voedingssupplementen en cosmeceuticals en nutriceuticals als producten. Hiermee kunnen alle zichtbare tekenen van huidveroudering op een natuurlijke en volkomen veilige manier worden behandeld. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende innovatieve apparaten zoals een Collagen Booster lichttherapie-systeem, soft laser, microdermabrasie, bioskinjetting en bioskinsmoothing.

Bij mijn behandelingen gebruik ik producten van Nannic, Pascaud en Darphin.

Omdat mijn werkwijze is gericht op uw totale huidverbetering, adviseer ik ook om voedingssupplementen van ScKIN Nutrition ter ondersteuning van de behandelingen te gebruiken. Dit houdt vaak in dat niet alleen uw huid, maar ook uw haar, nagels en algehele conditie gaan verbeteren en daarmee uw totale welzijn.

Mijn speciale interesse is gezondheid en alles wat ermee samenhangt. Hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd en boeken bestudeerd.

Op mijn site kunt u de verschillende behandelmogelijkheden bekijken. Maar andersom is ook mogelijk. Op het zoekscherm kunt u aangeven wat u wilt verbeteren (bijvoorbeeld rimpels, huidverslapping) op welk gebied van het gezicht of lichaam, waarna u een overzicht krijgt van de in aanmerking komende behandelmogelijkheden.

Tenslotte ben ik al sinds 1993 trotse eigenaresse van schoonheidsinstituut Elysée en ontvang ik u bijzonder graag in mijn instituut gevestigd in mijn woonark te Gouda!

<< Terug

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysée - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl