NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Microdermabrasie - meer informatie

Welke resultaten kunt u verwachten?

Pigmentatievlekken door zon of ouderdom, mee-eters, acne, vergrote poriën, de eerste kleine rimpels, lelijke littekens, een droge of juist vette huid... met microdermabrasie zijn deze problemen voorgoed verleden tijd. De zachte, pijnloze peeling maakt de huid zo mooi als maar kan.

Microdermabrasie kan met veel effect toegepast worden in een “gewone” schoonheidsbehandeling, zoals u deze al kent. Ieder lichaamsdeel kan behandeld worden, denk ook bijvoorbeeld aan uw handen of uw decolleté.

Dat deze huidverjongingstechniek zo aanslaat is geen wonder, omdat hij uitblinkt in eenvoud en effectiviteit. Zonder narcose, injecties of verdovingen, én zonder noemenswaardige bijwerkingen achteraf, wordt de huid in slechts enkele behandelingen in perfecte conditie gebracht. Van de behandeling hoeft men niet te herstellen, en direct erna kan al make-up worden gebruikt. Alleen zonnebaden is een weekje taboe. Microdermabrasie heeft nóg een groot voordeel: het is aanzienlijk goedkoper dan laserbehandelingen of plastische chirurgie.

De eind jaren tachtig in Italië ontwikkelde microdermabrasie was in Europa onmiddellijk een hit. In Amerika duurde het tot 1996 voordat de methode officieel werd erkend door de American Food and Drug Administration. De firma Genesis Biosystems, met hoogwaardige producten al snel toonaangevend, manifesteerde zich als marktleider op het gebied van technologie en apparatuur, (www.dermagenesis.com).

Hoe werkt het?
Om te begrijpen hoe microdermabrasie werkt, is een kort ‘lesje huid’ een must. De huid bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag, de epidermis, bevat zowel dode als levende cellen. Die levende cellen worden gevoed vanuit de ondergelegen papillaire dermis. In de nog dieper gelegen reticulaire dermis produceren fibroblasten twee belangrijke stoffen: huidversterkend collageen en huidversoepelend elastine.

Bij microdermabrasie wordt met geavanceerde apparatuur een stroom van ultrafijne kristallen over de huid geblazen. Dode huidcellen laten hierdoor los. De behandeling stimuleert ook de productie van nieuwe cellen. De elasticiteit en weefselstructuur van de huid verbeteren, de buitenste huidlaag wordt zachter, gladder en raakt beter doorbloed. De huid, kortom, lijkt ineens jaren jonger. Behandelingen zijn op 3 niveaus mogelijk. Van tevoren spreken we af tot welk niveau er behandeld zal worden:

Niveau 1 Cosmetisch
Oppervlakkige behandeling van de dode cellenlaag in de opperhuid (peeling). De huid kan enkele dagen gevoelig zijn en aanvoelen alsof u in de wind heeft gelopen of in de zon heeft gelegen. U ontvangt van de schoonheidsspecialiste informatie over de verzorging van de huid.

Niveau 2 Medisch
Diepe behandeling van de opperhuid (tot op de lederhuid). Bij deze behandeling gaat de werking dieper dan bij niveau 1. Afhankelijk van de gevoeligheid van de huid kan deze, variërend van een paar uur tot enkele dagen, rood en eventueel gezwollen zijn.

Niveau 3 Medisch
Diepe behandeling tot in de lederhuid. Bij deze behandeling gaat men tot in de lederhuid, waarbij de huid na de behandeling rood en gezwollen is. Tevens zijn puntbloedingen direct na de behandeling zichtbaar.

Korte kuur geeft fantastisch resultaat
Hoewel ook een eenmalige behandeling al veranderingen teweegbrengt, geven meerdere behandelingen optimaal resultaat. Afhankelijk van het huidtype en de te behandelen problemen gaat het vaak om een ‘kuurtje’ van vier tot acht keer, met om de twee weken een behandeling. Na 4 á 5 weken, de tijd die de huid doorgaans nodig heeft om compleet te vernieuwen, zijn al significante verbeteringen te zien.
Actieve Acne: 8 wekelijkse behandelingen


Acne littekens: 5 wekelijkse behandelingen


Fijne lijntjes en rimpeltjes: 6 wekelijkse behandelingen


Post Laser Blending: 4 wekelijkse behandelingen


Waterpokken littekens: 3 wekelijkse behandelingen


Verwijdering meeëters: 1 behandeling

Oók voor de donkere huid
Bovendien is de behandelmethode – in tegenstelling tot zware chemische peelings en laserbehandelingen – ook geschikt voor de donkere huid.

Speciale producten ter ondersteuning
Elysée combineert microdermabrasie bovendien met de revolutionaire producten van Agera® Rx - de eerste die huidveroudering daadwerkelijk tegengaan. Agera® Rx richt zich puur en alleen op huidverbeteren. Alleen speciaal getrainde huidspecialisten mogen hiermee werken. De werking ervan begint in feite waar die van andere middelen stopt. Met door biotechnologen ontwikkelde ingrediënten, werkt Agera® Rx ‘van binnenuit’. Nog geen 200 nanometer (1 nanometer is eenmiljardste meter) groot, zijn deze stoffen véél kleiner dan die in gangbare verzorgingsproducten, waardoor ze dieper kunnen doordringen in de huid.  

Alle claims wetenschappelijk bewezen
De producten, bomvol antioxidanten, de vitamines A, C en E, retinoïden en groeipeptiden, stimuleren in het onderhuids bindweefsel de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen – wat de huid aanzienlijk verdikt.

De werkzaamheid van de verzorgingsproducten van Agera® Rx is ruimschoots bewezen; alle claims zijn wetenschappelijk onderbouwd. Ook op langere termijn blijven de resultaten zichtbaar.

Klantervaring

ďNa jarenlang last te hebben gehad van acne merkte ik op, dat dit natuurlijk zijn sporen had achtergelaten op mijn gezicht. Een onregelmatige huidstructuur, een vale teint en een huid die nogal gevoelig kan reageren op invloeden van buitenaf. Ik heb in de afgelopen jaren al vele (dure)producten geprobeerd. Echter, van geen enkel product werd ik echt tevreden.Tot de dag dat ik contact kwam met Manon van Nielen van Schoonheidsinstituut Elysée . Na een korte huidanalyse kon Manon mij direct vertellen waar de problemen zaten en wat de mogelijke oplossingen waren.

Ik werd uiterst professioneel en vriendelijk geadviseerd over mogelijke behandelingen en producten. Zij stelde mij voor om met een korte kuur van Microdermabrasie behandelingen te starten. En ik moet zeggen nu na drie behandelingen en het gebruik van goede producten van "Pascaud" ziet mijn huid er al beter uit dan enkele maanden geleden. Mijn teint is al minder vaal en mijn huid is fijner van structuur en voelt beter aan en is al minder gevoelig! Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de eerste resultaten en kan dan ook de expertise en werkwijze van Manon van Nielen en haar Instituut aan iedereen aanbevelen! Ē

- Vanessa Boogerd -

<< Terug

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl