NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Micro-needling - meer informatie

Hoe vaak moet ik behandeld worden?

Micro-Needlen doet men in eerste instantie in kuurverband. Een gemiddelde kuur bestaat uit een 6-tal behandelingen met doorgaans 4 weken tussen behandelingen in. Daarna kan men onderhoudsbehandelingen ondergaan. De aangewezen frequentie van de onderhoudsbehandelingen hangt af van wat men verder aan huidverzorging doet. Ik adviseer u daarin graag, mijn advies is gebaseerd op uw lifestyle, uw onderhoudsniveau en uw huidkwaliteit.

Zijn de behandelingen pijnlijk?

Micro-Needlen geeft een apart gevoel op de huid wat het beste te omschrijven is als licht irritant. In mijn instituut wordt deze behandeling uitgevoerd met een roller met een naaldlengte van minimaal 0,5 mm lang, maar dat kan ook 1,0 mm of zelfs 1,5 mm naaldlengte zijn. Deze behandelingen zijn wel gevoelig tot licht pijnlijk. Het voorhoofd is over het algemeen de gevoeligste plek. Ook kunnen er puntbloedinkjes ontstaan. Dit is volkomen normaal. Het zijn slechts puntjes bloed die na het afvegen met een wattenschijfje verwijderd zijn en niet meer terugkomen.

Wat er niet in zit, komt er ook niet uit!!

Wij gaan met deze behandeling veel vragen van de conditie van uw huid maar ook van uw lichaam. Als uw leefstijl u niet voldoende energie overlaat houden voor herstel en opbouw van de huid, heeft u weinig kans van slagen zeker bij deze behandeling. Dit is een hele intensieve kuur en vraagt nogal wat van u. Daarom zal in het intakegesprek naar voren komen dat het heel belangrijk is om ook hiervoor voedingssupplementen (Laviesage, Pascaud ) bij te slikken. Als u bijvoorbeeld niet voldoende collageen bij slikt, dan zal het lichaam de benodigde collageen van uw botten afnemen, zo pleegt u roofbouw op uw lichaam en dat was niet de bedoeling.

Is het veilig?

Micro-Needlen is volkomen veilig wanneer er volgens de voorschriften wordt gehandeld. Dit houdt in dat de huid goed gereinigd en ontsmet is voorafgaand aan het Needlen. De rollers die ik gebruik zijn steriel verpakt en worden na gebruik in een naaldcontainer weggegooid. Deze mogen niet hergebruikt worden, ook niet na een speciale reiniging en ook niet als het rollertje voor dezelfde klant gebruikt wordt. Uiteraard draag ik handschoentjes voor ťťnmalig gebruik. De thuisroller raad ik af, het is heel moeilijk thuis hygiënisch te werken en hergebruik is sterk af te raden.

Wanneer zie ik resultaat?

We zijn gewend om in aantallen behandelingen te denken. Echter bij Micro-Needling gaat die manier van meten niet op. Het resultaat van een Micro-Needling kuur laat even op zich wachten. In het geval van anti-aging wensen is het wellicht handig om te weten dat het minimaal 6 weken duurt om collageen aan te maken, en dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Voor alle duidelijkheid: u gaat al wel resultaat zien in de loop van uw kuur, maar het eindresultaat van de kuur heeft u pas 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling. In het geval van littekenverbetering ziet u al eerder resultaat en dit geldt ook voor pigmentvlekken. Beide verbeteren aanzienlijk binnen 2 tot 3 maanden. Littekens worden met kortere tussenpozen behandeld (om de twee weken).

Is het resultaat duurzaam?

Dankzij het feit dat het de diepere huidlagen zijn waarin u met het micro-needlen een verbetering heeft bewerkstelligd, krijgt u in het geval van littekens een blijvend resultaat. In het geval van anti-aging krijgt u een resultaat waarvan u, met gepast onderhoud in de algemene zin van het woord, jaren lang plezier kunt hebben.


<< Terug

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl