NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Aanbiedingen laserontharing
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Mesotherapie - meer informatie

Mesotherapie betekent het toedienen van kleine injecties in de huid zodat lokaal werkzame stoffen worden ingebracht. De bio-actieve stoffen zoals vitamines, mineralen en aminozuren worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm diep). Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering en moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren.

Aantal behandelingen

Na een kuur van 6 behandelingen volstaat een onderhoudsbehandeling van gemiddeld eenmaal per 4 tot 6 maanden. Er wordt geadviseerd om de mesobehandeling de eerste twee maanden 2 x per maand toe te passen en de volgende 2 behandelingen eenmaal per maand te laten plaatsvinden.

Realiseert u zich dat mesotherapie in principe geen rimpelvuller is maar een huidverbeteraar. Er worden 15 vitamines, 4 mineralen, 24 aminozuren en andere actieve ingrediŽnten geinjecteerd.

De nieuwste cocktail is echter ook nog verstevigend en aanspannend door de combinatie van bepaalde ingrediŽnten.

In onderling overleg kunnen ook deelbehandelingen plaatsvinden.

Klantervaring / Testimonial

"Ik doe zo'n beetje 6 jaar lang mesotherapie bij een andere kliniek. De behandeling was altijd erg pijnlijk, met vaak blauwe plekjes na de behandeling.

Omdat ik toch eens wilde ervaren hoe dat bij een andere kliniek voelde ging ik via internet op zoek. Ik heb Elysee "ontdekt" en nu na de 4e keer kan ik niet anders dan met vol lof over Manon praten. Mijn huid ziet er erg goed uit. Manon kijkt goed naar het gezicht waar het extra aandacht nodig heeft en de behandeling is zonder verdoving erg goed te doen. Natuurlijk zijn sommige prikjes iets minder prettig maar ik zit niet meer met kromme tenen in de stoel, dat is een hele verademing. Na de behandeling zie je er vrijwel meteen goed uit, je kan erna bijv iets plannen.

Mooie resultaten met deze meso! Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, is achterhaald als het gaat om de behandeling mesotherapie!"

- Natascha -


<< Terug

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    Ga naar onze Pascoud webshop
Schoonheidsinstituut Elysťe - Ambachtsstraat 3 - 2802 AM Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl