NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Meer info over Meet and Treat

De Meet and Treat kennismaking bestaat uit een zeer intensieve microdermabrasie-behandeling van gezicht, hals en decolleté met speciaalproducten van Darphin of Pascaud met aanvullend een effectieve gezichtsbehandeling en een huiddiagnose met advies én een set proefjes.

Vorm uw eigen indruk en bel mij voor deze kennismaking én behandeling!

De behandeling kost 99 euro voor 90 minutenen. U krijgt hierin:

 • Intensieve anti-rimpel-behandeling van gezicht, hals en decolleté met het topmerk Darphin of Pascaud, afhankelijk van uw huid:
  • make-up verwijderen
  • oppervlaktereiniging van de huid
  • epileren / correctie van de wenkbrauwen
  • microdermabrasie van gezicht, hals en decolleté
  • verwijderen van enkele onzuiverheden
  • aan uw huid aangepaste massage
  • masker
  • naverzorging met een dag- of nachtcrème en een lichte make-up;
 • set proefjes
 • een huiddiagnose met advies.

(tegen een meerprijs aan te vullen met bijv. verwijderen van overtollige haargroei, verven van wenkbrauwen en/of wimpers, een werkstofampul etc.)

Klantervaring / Testimonial

"Je huid is toch je visitekaartje, maar voor mij was mijn huid al jaren een ramp. Vanaf mijn pubertijd tot rond mijn dertigste had ik last van puistjes, maar toen ik daar vanaf was werd mijn gecombineerde huid snel rood, schilferig en trekkerig. Ook had ik een allergie voor etherische olie opgebouwd, waardoor de meeste crèmes voor mij niet geschikt waren. Ik durfde geen crème te proberen zonder eerst een proefje/monstertje uit te proberen, want vaak veranderde ik door mijn allergie zelf in een monster! Ik voelde al een poosje dat mijn huid niet fijn aanvoelde en zag in de spiegel de rode vlekjes, schilfers, grove poriën. Ik was al jaren zoekende naar goede crèmes en als ik deze had gevonden leek het na een paar weken al niet meer zijn werk te doen. Dus de crèmes werden duurder en duurder, maar het resultaat bleef uit. Je gaat bijna denken dat het bij je hoort. Mijn moeder zei op een gegeven moment ook dat ze mijn huid niet mooi en zo onrustig vond. Zelf denk je dat je dit door wat extra foundation wel kunt verbergen voor anderen, maar toen wist ik dat er iets moest gebeuren, maar wat??

Via internet kwam ik bij Elysee terecht en ik heb Manon een mail gestuurd en heb haar verteld over mijn angst om zomaar naar een schoonheidsspecialiste te gaan, omdat ik door mijn allergie bang ben voor onbekende producten. Ook heb ik uit gelegd dat mijn huid ondanks de duurste crèmes (bijvoorbeeld Kaneboo potten van een paar honderd euro) erg onrustig was. Manon stuurde mij al snel een mail terug en ze begreep mijn angst, dus ik kon een paar monstertjes halen om deze uit te proberen, waar ik gelukkig goed op reageerde. Manon zag al snel dat mijn huid volledig uit balans was, zelf kleine ontstekinkjes vertoonde en ze gaf aan dat mijn huid eerst terug moest naar "af". De crèmes die ik gebruikte konden mijn huid gewoon niet meer binnendringen. Dus wat ik ook gebruikte het hielp niet meer. Manon heeft een stappenplan voor mij bedacht met diverse behandelingen, daarnaast Pascaud crème en ook ben ik begonnen met LavieSage, omdat ik erin geloof dat schoonheid niet alleen door alle mooie behandelingen komt, maar zeker ook van binnenuit. Soms heeft je lichaam net dat beetje extra nodig.

Ik heb dus trouw de adviezen van Manon opgevolgd en nu ben ik 5 maanden verder en ik heb een stralende huid. Alle behandelingen en crèmes heeft mijn huid goed op gereageerd. Nu mijn huid weer rustig was kon ik overstappen op een andere Pascaud crème, die ook anti aging werkt. Ik ben inmiddels 47 jaar, dus ook daar moet ik aan werken, maar mijn huid verdraagt dit nu ook. Mijn huid doet zijn werk weer, zoals het moet en mijn huid voelt fijn aan. Mijn omgeving ziet ook duidelijk het verschil. Dat toch in zo'n korte tijd! Manon enorm bedankt! Ik ben een gelukkig mens!!
"
- Sandra van Dijk -

<< Terug

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl