NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Collagen Booster lichttherapie behandeling - meer informatie

Hoe werkt het?

Met de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van collageen en elastine steeds minder. Dit merken we zichtbaar aan het ontstaan van lijntjes en rimpels en een duidelijk verminderde elasticiteit met verslapte contouren. Veroudering van onze huid ontstaat in de kern - de cel. Daar moet dan ook het herstel beginnen. Het unieke, gepatenteerde waterfilter lichtzuiveringssysteem zorgt ervoor dat de lichtstralen bijna identiek zijn aan de natuurlijke bewegingen van ons zonlicht. Dit is heel belangrijk omdat onze huidcellen het licht dan beter herkennen en daardoor makkelijker de lichtdeeltjes kunnen opnemen. Hoe intensiever en dieper opgenomen, des te beter worden de natuurlijke verjongingsprocessen in onze huid geactiveerd. Zo kunnen ook de verouderingsprocessen worden beÔnvloed en afgeremd.

De filtering zorgt ook dat geen oververhitting kan plaatsvinden. Daarom kan gedurende langere tijd, met een hogere stralingsintensiteit, therapeutische verwarming van de diepere weefsellagen worden bereikt. Het licht van de Collageen Booster bevordert niet alleen de zo belangrijke bloedcirculatie maar stimuleert vooral ook de huidfibroblasten (collageencellen), wat tot een natuurlijke toename (tot 500%) van de collageen- en elastineproductie leidt. De huid vertoont daardoor een verbeterde textuur en volume wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Tevens is de Collageen Booster behulpzaam bij het verminderen van roodheid en ontstekingen in de huid.

Bewezen werking

In de geneeskunde is d.m.v. een aantal klinische studies en case studies al aangetoond, dat er met de Collageen Booster een aanzienlijke verbetering van wondgenezing wordt bereikt. De genezende werking op verse, als mede op chronische wonden, experimentele wonden en ernstige brandwonden, werd in een overtuigend aantal gevallen bewezen. Deze werden met succes in therapievorm behandeld.

Onderzoek toonde aan dat de Collageen Booster, naast de temperatuur, aanzienlijk de partiële zuurstofdruk, en de bloedstroom in het weefsel verhoogd - twee factoren die cruciaal zijn voor verbetering van wondgenezing en voor bescherming tegen infecties. Ook een opmerkelijke verlichting van de pijn kon worden waargenomen.

Van de Collageen Booster zijn niet alleen de juiste biologische en therapeutische effecten aangetoond, maar ook dat deze onschadelijk is (geen inductie van matrix metalloproteinase).

Collageen Booster beschermt de cel tegen schade veroorzaakt door UV-straling. Bovendien hebben de golflengten binnen het stralingsspectrum invloed op wondheling processen en tevens op cosmetische resultaten. Er wordt ook met recht verondersteld dat de Collageen Booster positieve immuno modulerende effecten heeft.

De behandeling

Een behandeling is zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Het een beetje fantasie waant u zich gedurende een kwartiertje ergens op een zonnig strand.

Vaak is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert en dat de biologische processen in gang zijn gezet. Voor constructieve en duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuurverband te ondergaan. Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster te herhalen.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?

Nee, de Collagen Booster maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.


<< Terug

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl