NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Bio Skin Jetting - meer informatie

Welke resultaten kunt u verwachten?

BioSkinJetting is het natuurlijke alternatief voor inspuitingen. Deze unieke methode is gebaseerd op een simpele en doeltreffende procedure 'subcision' genaamd. De dermatologen Norman en David Orentreich (New York) ontwikkelden in 1991 subcision om littekens (vooral acne) en rimpels te verminderen.

Eerst wordt een creme aangebracht die de huid minder gevoelig maakt. Het gebied rondom de rimpel of het litteken wordt eerst glad gestreken met een hoog frequent signaal (BioSkinSmoothing). Met een micro-probe en speciale technieken wordt de rimpel als het ware losgemaakt en de huid direct onder de rimpel gestimuleerd in de vorming van nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels. Er wordt dus niets ingespoten! Het nieuwe 'eigen' collageen vormt als het ware een kussentje dat de rimpel omhoog duwt.

Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel of litteken een fijn rood streepje is dat volledig binnen enkele dagen verdwijnt. Dit rode streepje mag direct gecamoufleerd worden waardoor het niet storend is.

Rimpelcorrectie behandelingen met BioSkinJetting
Een indicatie voor het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van de leeftijd:

 • jonger dan 40 jaar: 2 tot 3 behandelingen is normaal gesproken genoeg, om de 14 dagen.
 • ouder dan 40 jaar: 5 tot maximaal 7 behandelingen, om de 14 dagen, mensen met een trager weefsel om de 3 weken.

Na de kuur moet minimaal 2 maanden rust worden genomen. In deze periode kan de huid volledig uitgenereren. Het resultaat is langdurig. Hoe lang het resultaat precies blijft is sterk afhankelijk van erfelijkheid, uw leefgewoontes en uw huidverzorging. Bevat uw dieet bijvoorbeeld veel suikers, dan zal uw collageen sneller 'verharden' waardoor er weer sneller rimpels ontstaan.

Welke rimpels laten zich het best behandelen?
 • Moeilijk te behandelen rimpels zijn de zogenaamde sterke mimiekrimpels, zoals een sterke frons. Na behandeling drukt de normale mimiek deze rimpels er steeds weer in, wat het werk teniet doet.
 • Fijne ('craquele') lijntjes, vaak symptoom van een vochtarme huid en vaak niet diep, hebben genoeg aan een enkele (soms één) behandeling.
 • Fijne mimische rimpels, denk hierbij aan het voorhoofd maar ook aan de bovenlip (bij rokers) kunnen afhankelijk van de diepte en huidconditie in 3 tot 5 behandelingen zeer goed aangepakt worden.
 • Rimpels op het gelaat en decolleté zijn goed te behandelen. De halshuid laat zich beter door de L3 laser behandelen en met BioSkinSmoothing omdat deze behandelingen de huid ook strakker maken.

Een hulpmiddel om te kijken welke rimpels met deze methode kunnen worden aangepakt is het volgende: ga rechtop zitten en kijk naar uw rimpels, ga hierna plat liggen en alle rimpels die nu niet meer zichtbaar zijn, vinden hun oorzaak in verslapping en kunnen dus NIET met BioSkinJetting worden gecorrigeerd.

Thuisverzorging
Thuisverzorging is voor een optimaal resultaat erg belangrijk. Zonder een optimale verzorging, kan ik als schoonheidsspecialiste u het optimale resultaat niet garanderen. Hiervoor zijn een aantal producten beschikbaar met elk een verschillend doel:
 • Crème 1 om te kalmeren en te ontsmetten
 • Crème 2 om te beschermen na de behandeling
 • Covercrème met zonnefactor 100 is een dekkende camouflage die volledige bescherming biedt: de rode lijntjes die zijn ontstaan worden volledig afgedekt
 • Voedingssupplementen van Laviesage of Pascaud om extra collageenstimulatie te verkrijgen
 • Als dagelijkse verzorging: speciale cleanser en 24-uurs crème.

Pascaud bioskinjetting

Pascaud bioskinjetting

Pascaud bioskinjetting
<< Terug

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl